Uw woning laten verbouwen door Bouwbedrijf van Dijk?

Gaat u uw woning verbouwen? Dan zijn wij uw ideale partner. Ook voor de woning van uw boerderij of recreatiewoning bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met de verbouw en uitbreiding van woningen zijn wij erop ingespeeld om uw wensen te realiseren.

Uw partner voor het hele traject

Het kan zijn dat u uw plannen voor uw woning verbouwen al tot in detail heeft uitgewerkt maar als dit niet zo is kunnen wij aan de hand van uw programma van eisen samen tot een goed bouwplan komen. Voor het eventueel aanvragen van vergunningen hebben wij een aantal partners met wie wij, in overleg, kunnen inschakelen om dit traject te verzorgen.

Wij hebben recent en in het verleden al veel woningverbouw onder architectuur gerealiseerd en het werken met architecten vinden wij een mooie uitdaging. Ook bij het realiseren van vergunningvrije bouwwerken kunnen wij u van dienst zijn en uw adviseren in de mogelijkheden.

Duidelijke planning

Een verbouwing, vooral als u in uw woning blijft wonen, moet in onze visie zo weinig mogelijk overlast verzorgen. Dit kunnen wij realiseren door een juiste planning en afstemming van de werkzaamheden waarbij wij u wensen op dit punt dan ook zeker mee nemen om de verbouwing voor u prettig te laten verlopen.

Wij zijn u graag van dienst als aannemer bij het realiseren van bijvoorbeeld uw nieuwe badkamer, een dakkapel, de zolderverbouwing, het maken van een aanbouw, het plaatsen van dakramen, een nieuwe keuken, enzovoort. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Geen verrassingen achteraf

Wanneer u een bestaande woning wilt gaan kopen zijn wij ook graag bereid om samen met u de woning te bezoeken, uw wensen en de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en een kostenraming van de te verwachten verbouwkosten te maken zodat u vooraf gaand aan de koop alle verwachtingen in beeld hebt gebracht en niet na aankoop voor verrassingen komt te staan.

Als deelnemer van de stichting Bouwgarant bieden wij u de zekerheden van Bouwgarantie.

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button