Wonen

Ons bedrijf is een familiebedrijf waar Niels van Dijk als vijfde generatie met zijn medewerkers veel uiteenlopende werken en projecten uitvoert. Wij bestaan sinds 1886! Gevestigd in de kern van het brinkdorp Vledder, beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats en materieelopslag. Wij bestrijken met ons bouwbedrijf een werkgebied van een kleine honderd kilometer rondom onze vestigingsplaats.

Professionaliteit zonder concessies

Door de korte lijnen zorgen wij voor de realisatie van uw werken waar vakmanschap en kwaliteit onze drijfveer zijn. Bovendien is Bouwbedrijf Van Dijk ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en lid van de vereniging Bouwend Nederland.

Bij het bouwen en verbouwen van woningen draait het om duurzaamheid, kwaliteit en comfort. En de combinatie daarvan. Bij Bouwbedrijf Van Dijk weet u zeker dat het aangename en schone altijd met het nuttige wordt gecombineerd. Zonder concessies aan de diverse werken.

Ruime ervaring en deskundigheid

Met Bouwbedrijf Van Dijk kunt u bouwen op een bouwbedrijf met veel ervaring en deskundigheid. Door de jaren heen hebben wij duizenden bouwprojecten gerealiseerd.

Als sinds 1886 realiseren wij zowel nieuwbouw, verbouw, restauratiewerkzaamheden als onderhoudswerk aan woningen, woonboerderijen en recreatiewoningen.

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button