Zoekt u een bouwbedrijf dat u helpt bij het (ver) bouwen van uw kantoor, pand of werkplaats?
Neem contact met ons op

Werken

Ons bedrijf is een familiebedrijf waar Niels van Dijk als vijfde generatie met zijn medewerkers veel uiteenlopende werken en projecten uitvoert. Wij bestaan sinds 1886! Gevestigd in de kern van het brinkdorp Vledder, beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats en materieelopslag. Wij bestrijken met ons bouwbedrijf een werkgebied van een kleine honderd kilometer rondom onze vestigingsplaats.

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Door de korte lijnen zorgen wij voor de realisatie van uw werken waar vakmanschap en kwaliteit onze drijfveer zijn. Bovendien is Bouwbedrijf Van Dijk ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en lid van de vereniging Bouwend Nederland.

In de zakelijke markt draait het om functionaliteit, kwaliteit, uitstraling. En de combinatie daarvan. Bij Bouwbedrijf Van Dijk weet u zeker dat het aangename en schone altijd met het nuttige wordt gecombineerd. Zonder concessies aan de diverse werken.

Professionaliteit zonder concessies

Voor Bouwbedrijf Van Dijk in Vledder is geen project te groot of ingewikkeld. In opdracht van ondernemers, overheden, stichtingen enz. worden de meest uiteenlopende werken en opdrachten gerealiseerd. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren, hotels, scholen, winkels of woon-werk-gebouwen. Die realisatie vindt altijd plaats tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever. Hoe dat komt? Een kwestie van een strakke planning, regelmatig overleg met het bouwteam én u houden aan gemaakte afspraken. Professionaliteit dus. Zonder concessies.

Projecten van Bouwbedrijf van Dijk:

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button

Nieuwbouw Stal Arcadia

Locatie: Vledder
Opdrachtgever: –

Nieuwbouw Ambtswoning Wapserveen

Locatie: Wapserveen
Opdrachtgever: –

Bartholomeüskerk, Ruinerwold

Verbouw Hotel Brinkzicht

Locatie: Vledder
Opdrachtgever: Hotel Brinkzicht Vledder

Verbouw Stad&Esch

Locatie: Diever
Opdrachtgever: Stad + Esch Diever