Werken

Zoekt u een bouwbedrijf dat u helpt bij het (ver) bouwen van uw kantoor, pand of werkplaats?

Ons bedrijf is een familiebedrijf waar Niels van Dijk als vijfde generatie met zijn medewerkers veel uiteenlopende werken en projecten uitvoert. Wij bestaan sinds 1886!

Gevestigd in de kern van het brinkdorp Vledder, beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats en materieelopslag. Wij bestrijken met ons bouwbedrijf een werkgebied van een kleine honderd kilometer rondom onze vestigingsplaats.

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Door de korte lijnen zorgen wij voor de realisatie van uw werken waar vakmanschap en kwaliteit onze drijfveer zijn. Bovendien is Bouwbedrijf Van Dijk ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en lid van de vereniging Bouwend Nederland.

In de zakelijke markt draait het om functionaliteit, kwaliteit, uitstraling. En de combinatie daarvan. Bij Bouwbedrijf Van Dijk weet u zeker dat het aangename en schone altijd met het nuttige wordt gecombineerd. Zonder concessies aan de diverse werken.

Professionaliteit zonder consessies…

Voor Bouwbedrijf Van Dijk in Vledder is geen project te groot of ingewikkeld. In opdracht van ondernemers, overheden, stichtingen enzovoort  worden de meest uiteenlopende werken en opdrachten gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren, hotels, scholen, winkels of woon-werk-gebouwenl. Die realisatie vindt altijd plaats tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever. Hoe dat komt? Een kwestie van een strakke planning, regelmatig overleg met het bouwteam én u houden aan gemaakte afspraken. Professionaliteit dus. Zonder concessies.

Wilt u meer weten? Kijk hieronder bij onze projecten of neem rechtstreeks contact op via 0521 38 12 60 of info@bouwbedrijfvandijk.nl.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????©fotoWilbert - Vledder - Diverse panden voor bouwbedrijf Van Dijk via Annigje ©fotoWilbert - Vledder - Diverse panden voor bouwbedrijf Van Dijk via Annigje©fotoWilbert - Vledder - Diverse panden voor bouwbedrijf Van Dijk via Annigje

Bouwbedrijf Van Dijk is aangesloten bij: