De Drentse Schuurwoning

Is een vrijstaande woning uw wens? U kunt gaan zoeken in de bestaande woning voorraad. Echter u zult dan vaak een bestaande woning vinden waar nog behoorlijk in geinvesteerd moeten worden. Ook zal deze woning ook niet aan de huidige isolatiewaarden voldoen.

In samenwerking met DAAD architecten hebben wij een vrijstaande biobased woning ontwikkeld, de Drentse Schuurwoning. Deze woning wordt afgestemd op uw kavel, maar maakt verder gebruik van standaard elementen. De woningen worden compleet inclusief keuken, badkamers en wandafwerking op de begane grond opgeleverd.

Achtergevel Drentse Schuurwoning

Modellen van de Drentse Schuurwoning

De basis van de woning biedt ruime mogelijkheden om uw woning te realiseren volgens uw specifieke wensen. Hieronder geven wij verschillende mogelijkheden. De afmeting van de woning kan in de lengte varieren.

Basis woning

De basis schuurwoning heeft drie slaapkamers op de verdieping, een inpandige garage en een grote woonkamer. Afhankelijk van de locatie wordt de woonkamer aan de voor dan wel aan de achtergevel gesitueerd.

Levensloopbestendig

Bij deze woning wordt er op de begane grond een slaapkamer en badkamer gerealiseerd. Als berging kan er gekozen worden voor een kleine houten berging met carport of een aangebouwde garage.

Kangaroewoning

Afhankelijk van de kavel kan de woning zo worden uitgebreid dat er een hoofdwoning met hierin opgenomen een apart woonverblijf voor de ouders zodat op oudere leeftijd de ouders met hulp zelfstandig kunnen blijven wonen in het mooie Drentse Land.

Impressie van de Drentse Schuurwoning

Voorgevel Drentse Schuurwoning
Tuingevel Drentse Schuurwoning
Plattegrond 1e verdieping Drentse Schuurwoning
Entreegevel Drentse Schuurwoning
Begane grond Drentse Schuurwoning
Achtergevel Drentse Schuurwoning

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button