Wij helpen u van A tot Z bij het bouwen van uw nieuwe woning

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Van Dijk?

Nieuwbouw woning via een architect

Heeft u samen met uw architect of adviseur een ontwerp gemaakt voor uw nieuwbouw woning, dan kunnen wij aan de hand van deze plannen uw woning realiseren.

Als er nog geen ontwerp is kunnen wij samen met u en een architect komen tot een ontwerp wat bij uw stijl en budget past. Kiest u ervoor om uw woning door ons in bouwteam te laten bouwen dan brengen wij al onze kennis in. Zodat we dit direct kunnen meenemen in de bouwmethode en zijn wij direct bij de voorbereiding betrokken zodat uw wensen en onze ideeën op één lijn zitten.

Duurzaam, transparant en vertrouwd

Wij hebben ruime ervaring met nieuwe installatieconcepten, duurzaam bouwen en kunnen u op dit punt ook van een gedegen advies dienen. Deze kennis nemen wij mee in het gehele bouwproces, dus dit is voor u een mooie bijkomstigheid!

In de voorbereiding en uitvoering van uw woning hebben wij oog voor detail. Daarnaast zijn wij altijd transparant in het bouwproces en houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte.

Bij de bouw van uw nieuwbouw woning bieden wij de nieuwbouwgarantie van de Stichting Bouwgarant aan.

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button