Bouwbedrijf van Dijk > Wonen > Nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning

Kiest u voor de bouw van een nieuwbouw woning, dan kunt u deze helemaal aanpassen aan uw eigen wensen en ideeën. Deze nieuwbouw woning zal voor wat betreft energieprestatie, comfort en duurzaamheid voldoen aan de huidige eisen. Of nog beter: aan uw eigen nog hogere eisen zoals een nul op de meter woning.


Nieuwbouw woning via een architect

Heeft u samen met uw architect of adviseur een ontwerp gemaakt voor uw nieuwbouw woning, dan kunnen wij aan de hand van deze plannen uw woning realiseren.

Als er nog geen ontwerp is kunnen wij samen met u en een architect komen tot een ontwerp wat bij uw stijl en budget past. Kiest u ervoor om uw woning door ons in bouwteam te laten bouwen dan brengen wij al onze kennis in. Zodat we dit direct kunnen meenemen in de bouwmethode en zijn wij direct bij de voorbereiding betrokken zodat uw wensen en onze ideeën op één lijn zitten.


Duurzaam, transparant en vertrouwd

Wij hebben ruime ervaring met nieuwe installatieconcepten, duurzaam bouwen en kunnen u op dit punt ook van een gedegen advies dienen. Deze kennis nemen wij mee in het gehele bouwproces, dus dit is voor u een mooie bijkomstigheid!

In de voorbereiding en uitvoering van uw woning hebben wij oog voor detail. Daarnaast zijn wij altijd transparant in het bouwproces en houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte.

Bij de bouw van uw nieuwbouw woning bieden wij de nieuwbouwgarantie van de Stichting Bouwgarant aan.

 

CTA-button

Bouwbedrijf Van Dijk is aangesloten bij: