Gaat u verhuizen naar Drenthe?

Gaat u vanuit de drukke randstad verhuizen naar Drenthe? Wij heten u alvast een warm welkom! Als geen ander weten wij dat bij verhuizen een heleboel komt kijken. Zeker als je ook nog moet verbouwen. Wij willen je graag helpen om een aantal zorgen weg te nemen. Bijvoorbeeld de verbouwing.

Als u gaat verhuizen naar Drenthe, en u wilt een professional in schakelen voor uw (ver)bouwwerkzaamheden dan kiest u natuurlijk voor zekerheid. Wij zijn bestaan sinds 1886 en zijn daarmee het oudste bouwbedrijf in de regio Zuid-West Drenthe. Kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring, vakmanschap en kwaliteit.

Kiest u voor nieuwbouw of verbouw?

Heeft u een eigen kavel bemachtigd of gaat u een bestaande woning helemaal verbouwen naar uw wens? Wij gaan u helpen om een frisse kickstart te maken als nieuwe inwoner van onze fijne provincie. Of u nu kiest voor nieuwbouw of verbouw wij helpen u op weg en nemen u mee in ons advies.

Daarom kiest u voor Bouwbedrijf van Dijk:

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button