Restauratie van oude gebouwen en monumentale panden

Door onze rijke geschiedenis hebben wij veelvuldig gewerkt aan oude gebouwen en monumenten. Dit zijn niet alleen kerken maar vooral ook oude boerderijen welke een nieuwe bestemming hebben gekregen als woonboerderij met eventuele extra functies als bedrijfspand, bed en breakfast of andere bestemmingen.

Behouden historische karakter

Bij een restauratie ligt de prioriteit in het behoud van het historische karakter van een pand. Daarbij is het echter ook van belang dat een bouwwerk na de restauratie het comfort biedt van vandaag.
Bouwbedrijf Van Dijk werkt tijdens de restauratie van monumentale panden met innovatieve technieken. Hierdoor wordt met eerbied voor het verleden het gemak van vandaag toegepast.

Vooral de herbestemming van bestaande panden is op dit moment een uitdaging waar wij voor staan.

Mogelijkheden voor uw pand?

Graag bespreken wij de mogelijkheden van uw pand en zijn graag bereid om u hiermee van dienst te zijn. Voor het ontwerp kunnen hiervoor ook gespecialiseerde architecten ingeschakeld worden.

Bouwbedrijf Van Dijk is lid van de Vereniging Restauratie Noord welke vereniging mede tot doel heeft de opleiding van nieuwe restauratie vaklieden te behartigen. Ook bij een restauratie bieden wij de zeven zekerheden van Bouwgarantie.

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button