Ruime ervaring in restauratie en herbestemming van (monumentale) gebouwen

Door ons bestaan sinds 1886 zijn wij vanzelfsprekend ook actief bij de restauratie van vele oude en jongere monumenten.

Focus op het behoud van historisch karakter met comfort van vandaag

Bij een restauratie ligt de prioriteit in het behoud van het historische karakter van een pand. Daarbij is het echter ook van belang dat een bouwwerk na de restauratie het comfort biedt van vandaag.

Bouwbedrijf Van Dijk werkt tijdens de restauratie van monumentale panden met innovatieve technieken. Hierdoor wordt met eerbied voor het verleden het gemak van vandaag toegepast.

Wij hebben door de loop der jaren ook al de nodige ervaring met herbestemming van monumentale dan wel beeld bepalende panden opgedaan. Gezien de demografische ontwikkelingen zal de herbestemming van vele soorten panden een uitdaging zijn waarbij wij graag onze expertise willen inschakelen om zo te komen tot een een behoud van ons cultureel erfgoed en in een bestemming in de toekomst te voorzien.

Graag bespreken wij de mogelijkheden van uw pand en kunnen u ook bij de planvorming van dienst zijn waarbij wij voor de uitwerking van de plannen gespecialiseerde relaties in overleg met u kunnen inschakelen.

Projecten van Bouwbedrijf van Dijk:

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button

Nieuwbouw Stal Arcadia

Locatie: Vledder
Opdrachtgever: –

Nieuwbouw Ambtswoning Wapserveen

Locatie: Wapserveen
Opdrachtgever: –

Bartholomeüskerk, Ruinerwold

Verbouw Hotel Brinkzicht

Locatie: Vledder
Opdrachtgever: Hotel Brinkzicht Vledder

Verbouw Stad&Esch

Locatie: Diever
Opdrachtgever: Stad + Esch Diever