Bouwbedrijf van Dijk > Energiebesparing > Subsidieregeling energiebesparende maatregelen

Subsidieregeling energiebesparende maatregelen

Subsidieregeling energiebesparende maatregelen

Bent u van plan om in de nabije toekomst energiebesparende maatregelen aan uw woning of appartement te treffen? Vanaf 15 september 2016 t/m 31 december 2018 kunt u hiervoor subsidie aanvragen bij de rijksoverheid. In totaal stelt het rijk 60 miljoen beschikbaar. 

Zie hier de officiële bekendmaking van de overheid.

Eerste ronde gaat van start

In de eerste ronde van de subsidieregeling energiebesparende maatregelen wordt 20,5 miljoen euro vrijgemaakt. Deze ronde loopt van 15 september 2016 t/m 1 maart 2017.

Voor wie is deze subsidie?

Zowel particulieren huis- en appartementseigenaren als Vereniging Voor Eigenaren (VVE) komen in aanmerking voor de subsidieregeling.

Wanneer komt u in aanmerking voor de subsidie?

De ‘Subsidieregeling energiebesparende maatregelen’ ontvangt u als u minimaal 2 energiebesparende maatregelen treft. Denk hierbij aan isolatie van uw dak, gevel, spouwmuur, vloer/bodem en het aanbrengen van hoogrendementsglas. Maar ook als u kiest voor aanvullende maatregelen zoals kozijn- en deurisolatie. Daarnaast ontvangt u subsidie als u advies inwint.

Subsidieregeling energiebesparende maatregelen toepassen?

Bouwbedrijf van Dijk kan u helpen in het kiezen en toepassen van de juiste energiebesparende maatregelen voor uw huis of appartement. Daarnaast kunt u bij ons ook gedegen advies inwinnen hierover. Vraag snel uw offerte aan!

CTA_Energiebesparende_maatregelen

Bouwbedrijf Van Dijk is aangesloten bij: