Energiebesparing en advies

Houdt u ook zo van een te hoge energierekening?

Hier houdt natuurlijk niemand van, ook u niet. Energiebesparing is niet heel moeilijk, als u tenminste weet waar u op moet letten. Bouwbedrijf Van Dijk weet als partner van Meer Met Minder precies welke maatregelen u moet treffen om duurzamer om te gaan met energie.

Enkele voorbeelden van energiebesparing voor uw woning:

  • Zonnepanelen
  • Extra isolatie, zoals vloerisolatie of muurisolatie
  • Moderne HR-ketel (bespaart 15% – 20% op stookkosten per jaar)

Bezit u een woning uit de jaren 30? Dan is uw huis niet zo energiezuinig als een nieuwbouwhuis. Bekijk de video’s hiernaast voor meer uitleg hierover.

Energieadvies op maat

Bouwbedrijf van Dijk kan u van een uitgebreid advies voorzien om energiebesparende maatregelen aan uw woning dan wel pand te realiseren. Een groot aantal van deze maatregelen voeren wij in eigen beheer uit maar voor een aantal gespecialiseerde maatregelen schakelen wij partners in. Samen met bekijken we welke maatregelen voor ú de beste keus zijn.

Als u gerichte plannen heeft om een onderdeel te verbeteren kunnen wij u hierbij zelf van dienst zijn.

Energiescan

Als u de energieprestatie van uw hele pand wilt verbeteren, is het verstandiger om eerst een energiescan of een energieprestatieadvies (EPA) te laten maken om met de uitkomst van deze gegevens te gaan werken aan gerichte plannen voor energieverbetering. Dergelijke adviezen laten wij opstellen door gespecialiseerde partners.  De uitkomsten communiceren wij dan samen met deze partijen aan u.

In verschillende gemeenten zijn er mogelijkheden om in een gedeelte van de kosten een tegemoetkoming te krijgen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar Niels via info@bouwbedrijfvandijk.nl om meer te weten te komen.

Recente projecten van Bouwbedrijf van Dijk:

bouwbedrijf van dijk vledder

Bergstein, Tuk

Nieuwbouw - Wonen

Landgoed De Dodshoorn

Nieuwbouw - Wonen

NH Kerk, Vledder

Restauratie - Werken

Het Cruydt-Huys, Nijeberkoop

Nieuwbouw - Wonen / Werken

Uw (energie)project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button

Bergstein Tuk

Metsel en voegwerk, kapconstructie NH kerk en toren

Locatie: Vledder
Opdrachtgever: CvK Hervormde gemeente Vledder