Houdt u ook zo van een te hoge energierekening?

Hier houdt natuurlijk niemand van, ook u niet. Energiebesparing is niet heel moeilijk, als u tenminste weet waar u op moet letten. Bouwbedrijf Van Dijk weet precies welke maatregelen u moet treffen om duurzamer om te gaan met energie.

Bezit u een woning uit de jaren 30? Dan is uw huis niet zo energiezuinig als bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis. Wij nodigen u graag uit voor meer informatie over de verschillende manieren van duurzaamheid. Enkele voorbeelden waarbij wij u kunnen helpen: 

Energieadvies op maat

Bouwbedrijf van Dijk kan u van een uitgebreid advies voorzien om energiebesparende maatregelen aan uw woning dan wel pand te realiseren. Een groot aantal van deze maatregelen voeren wij in eigen beheer uit maar voor een aantal gespecialiseerde maatregelen schakelen wij partners in. Samen met bekijken we welke maatregelen voor ú de beste keus zijn.

Als u gerichte plannen heeft om een onderdeel te verbeteren kunnen wij u hierbij zelf van dienst zijn.

Energiescan

Als u de energieprestatie van uw hele pand wilt verbeteren, is het verstandiger om eerst een energiescan of een energieprestatieadvies (EPA) te laten maken om met de uitkomst van deze gegevens te gaan werken aan gerichte plannen voor energieverbetering. Dergelijke adviezen laten wij opstellen door gespecialiseerde partners.  De uitkomsten communiceren wij dan samen met deze partijen aan u.

In verschillende gemeenten zijn er mogelijkheden om in een gedeelte van de kosten een tegemoetkoming te krijgen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar Niels via info@bouwbedrijfvandijk.nl om meer te weten te komen.

Projecten van Bouwbedrijf van Dijk:

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button

Nieuwbouw Stal Arcadia

Locatie: Vledder
Opdrachtgever: –

Nieuwbouw Ambtswoning Wapserveen

Locatie: Wapserveen
Opdrachtgever: –

Bartholomeüskerk, Ruinerwold

Verbouw Hotel Brinkzicht

Locatie: Vledder
Opdrachtgever: Hotel Brinkzicht Vledder

Verbouw Stad&Esch

Locatie: Diever
Opdrachtgever: Stad + Esch Diever