Bouwen op Kalterbroeken, Diever

Heeft u een mooie bouwkavel op het oog, zoals in Kalterbroeken, Diever? Maar geen idee hoe u de bouw van uw droomwoning wilt aanpakken? Wij helpen u bouwen op Kalterbroeken! De gemeente Westerveld geeft maar liefst negen bouwkavels uit! Bekijk hier de kavels.

Kiest u voor nieuw bouwen op Kalterbroeken?

Dan heeft u natuurlijk de hulp nodig van een ervaren bouwbedrijf die precies weet wat voor bouwstijl in de omgeving past! gaat u bouwen op Kalterbroeken in Diever dan kiest u voor een vrijstaande of twee-onder-een-kap woning. In onze recente projecten zult u zien dat dit type woningen onze specialiteit zijn!

Kies voor zekerheid!

Als u nieuw gaat bouwen kiest u natuurlijk voor zekerheid. Wij zijn bestaan sinds 1886 en zijn daarmee het oudste bouwbedrijf in de regio Zuid-West Drenthe. Kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring, vakmanschap en kwaliteit. Wij denken graag met u mee en zetten uw dromen graag om in werkelijkheid. Wilt u meer weten over bouwen op Kalterbroeken? Bekijk dan hier informatie over nieuwbouw via Bouwbedrijf Van Dijk!

Wij staan voor:

Als deelnemer van de stichting Bouwgarant bieden wij u als opdrachtgever de zekerheden van Bouwgarant.

Recente projecten van Bouwbedrijf van Dijk:

Uw project laten uitvoeren door Bouwbedrijf van Dijk?​

Zoekt u een betrouwbare partner die op een professionele wijze uw (nieuw)bouwproject oppakt? Neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Dijk via 0521 38 12 60 of vul uw gegevens in op het formulier achter onderstaande button

Bergstein Tuk

Nieuwbouw Landgoed De Dodshoorn

Locatie: Grollo
Opdrachtgever: –

Nieuwbouw Woning Brink 18

Locatie: Vledder
Opdrachtgever: Fam. De Jong / HCR Brinkzicht

Woonwerk-huis Cruydt-Hoeck

Locatie: Nijeberkoop
Opdrachtgever: Cruydt-Hoeck v.o.f.

Nieuwbouw Woonboerderij Armstraat

Locatie: Ruinen
Opdrachtgever: Fam. Snoeken